Leo Gruppen AS

Leo Gruppen og gruppens underselskaper startet i det små i 1988. Vi har utviklet oss og vokst til å bli et konsern, med hovedaktiviteter innen transportsektoren, renhold og eiendomsutvikling. Konsernet er solid og vi forventer fortsatt vekst i alle deler av konsernet. Vi holder til i egeneide lokaler sentralt med gode kommunikasjonslinjer mot -sør, nord og sentrum av Trondheim. Vi har eget verksted for store og små biler samt vaskehall.

Vi tilbyr alle typer:

  • Transport- og logistikktjenester, samt lagerhotell. Vi er store på nattdistribusjon som krever høy leveringspresisjon. Våre største kunder er en av de største innen sine bransjer i Norge. Våre kunder er krevende og setter ryddighet, stabilitet og langsiktighet høyt oppe hos sine leverandører.
  • Renholdstjenester innen detaljhandel, kontor, restaurant og barnehager mm, er noe av det vi til daglig utfører. Våre kunder er krevende og setter ryddighet, stabilitet og langsiktighet høyt opp hos sine leverandører.
  • Eiendomsutvikling er noe vi til daglig er i befatning med, både direkte og indirekte med samarbeidspartnere. Typiske eiendommer vi utvikler er type “eplehager”, hvor vi river gammel bebyggelse og setter opp 2-mannsboliger, 4-mannsboliger, 8-mannsboliger og rekkehus. Vi utvikler også næringseiendom og pr 2015 har vi en stor eiendom på Tunga Industriområde under utvikling.

Selskapene med underleverandører teller opp mot 90 årsverk, og disponerer ca 50 kjøretøy. Vi omsetter for rundt 75-100 millioner samlet for alle selskapene pr år.

Vi vet hvor viktig det er for deg som kunde å holde dine avtaler og oppnå god og sikker kvalitet til dine kunder, derfor er filosofien vår enkel: Å gjøre en best mulig jobb for deg, med de rette personene på rett plass. Vi kan ikke lykkes før våre kunder lykkes.

Hos oss får du personlig service og tilgjengelighet – vi tar telefonen når du ringer og har tid til å snakke med deg. Vi tror på god gammeldags folkeskikk som respekt, høflighet, pålitelighet, punktlighet og ryddighet, kombinert med fleksibilitet. Vi finner det systemet du som kunde er best tjent med, og håndplukker rett person til å utføre jobben. Det er nemlig viktig for oss å bygge langsiktige forhold til kundene og å ha kontinuitet i kundeforholdene. Vi er vant med å ha med oss kundene år etter år etter år…

Våre ansatte har lang fartstid i de bransjene vi opererer i og bred erfaring innen flere bransjer.

Leo Gruppen – Leo & Co er en 100 % lokaleid “Trøndersk bedrift”, med en flat og oversiktlig organisasjon. Dette gjør oss svært tilpasningsdyktige, slik at vi kan foreta raske omstillinger når kundene og markedet krever det.